Nurmijärven Tanssiopisto hakee rehtoria

Nurmijärven tanssiopisto on yksityinen, kannatusyhdistyksen ylläpitämä ja valtionosuuden piirissä oleva 1200 oppilaan taiteen perusopetusta antava oppilaitos. Opisto on tunnettu toimivasta organisaatiosta, laadukkaasta opetuksesta ja aktiivisesta esitystoiminnasta. Opistossa työskentelee 24 henkilöä. Vuotuinen liikevaihto on noin 1,1 milj. euroa. Päätoimipiste sijaitsee Klaukkalassa uusissa, ajanmukaisissa tiloissa.

Etsimme innovatiivista ja etevää henkilöä vakituiseen työsuhteeseen johtamaan opiston toimintaa nykyisen rehtorin jäädessä eläkkeelle. Tehtävään valittu henkilö aloittaa apulaisrehtorina 2.1.2018 ja siirtyy rehtorin tehtäviin kevätkauden 2018 aikana.

Työsuhteen kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Valittavalla henkilöllä tulee olla dynaaminen ote ja soveltuvuus taideoppilaitoksen johtotehtävään. Arvostamme pedagogista ja taiteellista näkemystä, hallinto- ja esimiestaitoja, hyviä henkilöstö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta toimia monitaiteellisessa yhteisössä. Taiteelliset ansiot luetaan eduksi. 6 kk koeaika.

Tiedusteluihin vastaa rehtori Ulla Lehtinen os. ulla.lehtinen@nto.fi tai puh. 050-560 8165. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 12.9.2017 mennessä Nurmijärven tanssiopiston kannatusyhdistys ry:n hallitukselle os. rekry@nto.fi 

Hakuilmoitus myös netissä os. http://nto.fi/fi/opisto/avoimet_tyopaikat

 

Kirjoita kommentti