STOPP ry

Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry perustettiin vuonna 1982 maamme tanssioppilaitosten yhdyssiteeksi ja etujärjestöksi. Tällä hetkellä liittoon kuuluu yli 80 oppilaitosta eri puolilta Suomea. Liitto edustaa tanssin taiteen perusopetuksen kenttää. Jäsenoppilaitosten opetuksen piirissä on lähes 40 000 tanssin opiskelijaa ja liittoon kuuluvat kaikki suurimmat tanssin taiteen perusopetusta antavat suomalaiset tanssikoulut.

STOPP ry:n tehtävä

Syksyllä 2021 vahvistetun strategian 2021 - 2026 mukaisesti liiton päämääränä on vetovoimainen tanssin taiteen perusopetus ja toimintakykyinen oppilaitosverkosto. Päämääränsä saavuttamiseksi liiton toiminta-ajatuksena on toimia tanssin taiteen perusopetuksen sekä jäsenoppilaitostensa liikkeenä ja äänenä.

STOPP ry toimii tiiviissä yhteydessä muiden taiteen perusopetuksen lajiliittojen sekä Taiteen perusopetusliitto TPO ry:n kanssa. Lisäksi liitto on jatkuvassa yhteydessä Opetus- ja kulttuuriministeriöön, Opetushallitukseen ja muihin alan toimijoihin. Liiton edustajia on mukana Opetushallituksen työryhmissä sekä muiden tanssialan järjestöjen hallituksissa.

Vuosittaisten tanssin yhteisnäytösten järjestäminen on tärkeä ja näkyvä osa liiton toimintaa. STOPP ry järjestää koulutustilaisuuksia ajankohtaisista aiheista oppilaitosten rehtoreille ja muulle henkilöstölle.

Tutustu liiton toimintaan tarkemmin:
* liiton strategia 2021-2026
* liiton toimintasuunnitelma 2024
* vuoden vuoden 2023 toimintakertomus

SIJAINTIMME

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölöntorin lähellä.

Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

SOITA MEILLE

Tavoitat meidät ja toiminnanjohtajamme arkisin tästä numerosta.

+358 (0)400 813311

LÄHETÄ VIESTI

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, vastaamme viesteihin nopeasti.

toimisto@stopp.fi