Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistossa on avoinna monipuolinen tanssinopettajan toimi alkaen 1.8.2020.

Tanssinopetuksen lajeina ovat baletti, nykytanssi, jazztanssi ja katutanssi. Opiston tanssinopetuksessa on tällä hetkellä n. 350 oppilasta. Oppilaitoksen opetuskieli on suomi.
Hakijalla tulee olla valmiudet työskennellä varhaisiän tanssinopetuksesta perusopetuksen edistyneimpien oppilaiden opetukseen saakka. Opetustyön ohessa opettajilla on mahdollisuus osallistua työyhteisöä ja opiston toimintaa kehittävään työhön. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen, koska opetusta on myös sivutoimipaikoissa. Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.
Vapaamuotoiset hakemukset, kelpoisuuden osoittavine todistuksineen ja ansioluetteloineen, pyydetään toimittamaan 19.4.2020 mennessä rehtori Kari Kropsulle osoitteeseen: kari.kropsu@slmo.fi.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote (L504/2002). Hakijat voidaan kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat huomioidaan.

Tiedustelut:
Apulaisrehtori Arto Häyrynen, arto.hayrynen@slmo.fi, p. 050 552 8481

Kirjoita kommentti