Savonlinnan musiikkiopisto etsii tanssinopettajaa

Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto on Savonlinnan musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä vireä taideoppilaitos, jossa annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta tanssissa ja musiikissa. Tanssinopetustoimipisteitä on kolme: päätoimipaikka Savonlinnan keskustassa, ja sivutoimipisteet Kerimäellä, Punkaharjulla ja Enonkoskella. Tanssinopetuksen piirissä on tällä hetkellä n. 430 oppilasta ja ryhmiä reilu 60. Opetusta tarjotaan varhaisiän ryhmille 3-6-vuotiaille, perusopetuksen ryhmille 7-vuotiaista ylöspäin, sekä myös aikuisryhmille.

Etsimme joukkoomme monipuolista tanssinopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan päätoimisen tuntiopettajan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Hakijalla tulee olla valmiudet työskennellä eri tanssilajien parissa varhaisiän tanssiryhmistä perusopetuksen edistyneimpien oppilasryhmiin saakka. Opetustyön ohessa opettajilla on mahdollisuus osallistua työyhteisöä ja opiston toimintaa kehittävään työhön.  Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tanssinopetusta on myös sivutoimipaikoissa, jolloin oman auton käyttömahdollisuus on käytännössä oltava. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat huomioidaan.

Vapaamuotoiset hakemukset, kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan pe 24.5. klo 16 mennessä osoitteeseen arto.hayrynen@slmo.fi. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote (L504/2002). Hakijat voidaan kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Kirjoita kommentti