Showjazzin ja nykytanssin opettajaksi Sibelius-opistoon Hämeenlinnaan

Sibelius-opistossa haettavana

SHOWJAZZ ja NYKYTANSSI -opettaja lukuvuodeksi 2024-2025.

Sibelius-opisto on Hämeenlinnassa laajan oppimäärän mukaista tanssin taiteen perusopetusta tarjoava oppilaitos. Haemme showjazzin ja nykytanssin opettajaa lukuvuodelle 2024-2025. Opettaja voi pitää showjazztunnit omien vahvuuksiensa mukaan. Opetuspäivä on lauantai ja ryhmiä on kolme: nykytanssi edistyneet, showjazz edistyneet ja -jatko. Hakijan aiempi nuorten kanssa työskentely katsotaan eduksi.

Mikäli haluat opettaa innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä motivoituneiden oppilaiden kanssa, niin paikka on juuri sinulle tarkoitettu. Opetuspaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja 500m kävelymatkan päässä Hämeenlinnan rautatieasemalta. Lisätietoa opistostamme löydät verkkosivulta sibeliusopisto.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön tulee ennen työsopimuksen allekirjoittamista esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Hakuaika päättyy 3.4.2024.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella:

rekry@sibeliusopisto.fi

Lisätietoja antavat rehtori Mika Hakala (050 5440518, mika.hakala@sibeliusopisto.fi) tai tanssin lehtori Heidi Wasko, heidi.wasko@sibeliusopisto.fi

Kategoriat:

SIJAINTIMME

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölöntorin lähellä.

Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

SOITA MEILLE

Tavoitat meidät ja toiminnanjohtajamme arkisin tästä numerosta.

+358 (0)400 813311

LÄHETÄ VIESTI

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, vastaamme viesteihin nopeasti.

toimisto@stopp.fi