Sibelius-opisto hakee showjazz opettajaa

Sibelius-opisto on Hämeenlinnassa laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta antava opisto. Haemme lukuvuodeksi 2019-2010 alkaen 1.8.2019 showjazz (musikaalitanssit/ jazztanssi) tuntiopettajaa. Akrobatiaosaaminen on eduksi. Opetustehtäviin kuuluvat showjazz jatko ja edistyneet ryhmät, mahdollisesti myös akrobatia ja kehonhuolto. Opetuspäivä on lauantai.

Hakijan aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Mikäli haluat opettaa innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä, niin paikka on juuri sinulle tarkoitettu.

Palkkaus on yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Kelpoisuusehdot asetuksen 986/1998 mukaiset. Hakemukseen on liitettävä oikeaksi todistetut jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä CV. Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakuaika päättyy 27.5.2019.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Sibelius-opiston rehtorille osoitteella: tapio.hurri@sibeliusopisto.fi Lisätietoja antavat rehtori Tapio Hurri p. 050 595 2380 tai tanssin lehtori Heidi Wasko p. 040 5705 624.

Tutustu opistoomme ja syksyn 2019 lukujärjestykseen, www.sibeliusopisto.fi

Kirjoita kommentti