NykytanssiPaletti -katselmuksen 2019 hakutiedote

Suomen kansallisooppera ja –baletti sekä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry kutsuvat jälleen suomalaisia tanssioppilaitoksia esiintymään Oopperatalon Alminsaliin lauantaina 16.11.2019 klo 19:00.

NykytanssiPaletti on tarkoitettu oppilaitosten nyky- ja jazztanssinumeroille, ja katselmuksessa esiintyvät ryhmät valitaan videotaltiointien perusteella. Esivalintaraati koostuu Suomen kansallisoopperan ja –baletin sekä STOPP ry:n edustajista.

NykytanssiPaletti kootaan tänä syksynä eri-ikäisten esiintyjien tanssiesityksistä. Katselmuksessa on kolme sarjaa: 6-12 –vuotiaat, 13-16 –vuotiaat ja yli 16-vuotiaat esiintyjät. Koulu voi lähettää esivalintaraadin katsottavaksi yhden taltioinnin ikäryhmää kohden, yhteensä siis enintään kolme taltiointia koulua kohden.

Yhden tanssinumeron suosituskesto on max 4 min. Esivalintaraati voi halutessaan valita myös muutamia pidempiä esityksiä mukaan. Taltiointi voi olla myös work in progress –vaiheessa, kunhan raati sen perusteella pystyy arvioimaan esitystä. Tärkeätä on, että tallenteessa kuvan ja äänen laatu ovat hyvätasoisia yhdenvertaisen käsittelyn mahdollistamiseksi.

HUOM! Tekijätiedot eivät saa näkyä tallenteissa, jotta raati voi katsoa tallenteet anonyymisti.

Mukaan haluavien tanssioppilaitosten tulee lähettää videotaltiointi tanssinumerostaan tai –numeroistaan perjantaihin 27.9.2019 mennessä käyttämällä esim. WeTransfer, Dropbox ym. pilvipalvelinta sähköpostiosoitteeseen stoppry@gmail.com Taltioinnin mukaan on liitettävä yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä tekijätiedot esityksestä.

Mukaan valituille esiintyjäryhmille ilmoitetaan valinnasta viimeistään perjantaihin 11.10.2019 mennessä.

Suomen kansallisooppera ja –baletti tiedottaa itse tapahtumaa edeltävistä näyttämöharjoituksista erikseen.

Lisätiedot: 9.9.2019 alkaen tuottaja Kirsi Tikka, puh. 040-580 7008 stoppry@gmail.com

 

Kategoriat:

SIJAINTIMME

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölöntorin lähellä.

Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

SOITA MEILLE

Tavoitat meidät ja toiminnanjohtajamme arkisin tästä numerosta.

+358 (0)400 813311

LÄHETÄ VIESTI

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, vastaamme viesteihin nopeasti.

toimisto@stopp.fi