Vuoden Tanssikasvattaja -palkinto Heli Kuulalle ja Tanssikasvatus elämäntyönä -palkinto Tarja Saralle

Suomen tanssioppioppilaitosten liitto on myöntänyt  Vuoden tanssikasvattaja -palkinnon tanssin lehtori,  balettipedagogi Heli Kuulalle (Oulu) ja Tanssikasvatus elämäntyönä -palkinnon tanssipedagogi Tarja Saralle (Jyväskylä). Molemmat palkitaan heidän pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstään tanssikasvatuksen alueella.

Tanssikasvatus elämäntyönä – palkinnon saaja Tarja Sara ja juhlan avaaja Valtioneuvos Riitta Uosukainen STOPPin 30 vuotisjuhlassa. Kuva: Sanna Meska

Tanssikasvatus elämäntyönä – palkinnon saaja Tarja Sara ja juhlan avaaja Valtioneuvos Riitta Uosukainen STOPPin 30 vuotisjuhlassa. Kuva: Sanna Meska

Heli Kuula on tanssikasvatuksen ja balettipedagogisen osaamisen puolestapuhuja.  Sadat lapset, aikuiset ja tanssipedagogit ovat saaneet kosketuksen klassisen baletin ihmeellisestä maailmasta Helin määrätietoisessa, huumorintajuisessa ja lempeässä ohjauksessa. Heli Kuula tuntee kaiken tasoiset tanssijat ja tanssiyhteisöt ja on merkittävällä työpanoksellaan vahvistanut baletin asemaa ja arvostusta Suomessa. Heli Kuula toimii Oulun seudun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikön baletinopettajana.

Tarja Sara on uransa aikana palkittu lukuisin palkinnoin, mikä kertoo hänen kiistattomista ansioistaan tanssitaiteen kehittäjänä Suomessa ja erityisesti Jyväskylän alueella. Sara perusti yli 30 vuotta sitten Jyväskylään ensimmäisen tanssikoulunsa, jossa on toiminut tanssinopettajana, taiteellisena johtajana ja toiminnanjohtajana. Sitä ennen hän toimi Hampurissa samoissa tehtävissä Tanzstudio Wentorfissa. On pitkälti Tarja Saran ansiota, että tanssi elää vahvana Jyväskylän kulttuurielämässä. Vuosien ajan Sara on tehnyt yhteistyötä eri taiteenalojen kanssa ja ansiokas työ tanssin alalla jatkuu edelleen.

Kategoriat:

SIJAINTIMME

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölöntorin lähellä.

Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

SOITA MEILLE

Tavoitat meidät ja toiminnanjohtajamme arkisin tästä numerosta.

+358 (0)400 813311

LÄHETÄ VIESTI

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, vastaamme viesteihin nopeasti.

toimisto@stopp.fi