BalettiPaletti 2019

Suomalaisten tanssioppilaitosten katselmus BalettiPaletti järjestetään jälleen Suomen kansallisoopperan ja -baletin suurella näyttämöllä sunnuntaina 28.4.2019 klo 18:00.

Mukaan haluavien oppilaitosten tulee lähettää videotaltiointi tanssinumerostaan tai –numeroistaan maanantaihin 11.3.2019 mennessä käyttämällä esim. WeTransfer, Dropbox ym. pilvipalvelinta sähköpostiosoitteeseen stoppry@gmail.com

Taltioinnin mukaan on liitettävä 1. oppilaitoksen nimi 2. yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä 3. tekijätiedot esityksestä. HUOM! Tekijätiedot eivät saa näkyä tallenteissa, jotta raati voi katsoa tallenteet anonyymisti.

Katselmuksessa esiintyvät ryhmät valitaan videotaltiointien perusteella. Esivalintaraati koostuu Suomen kansallisoopperan ja –baletin sekä STOPP ry:n edustajista. Oppilaitos voi lähettää esivalintaraadin katsottavaksi korkeintaan kolme (3) taltiointia, joiden tulee edustaa eri ikäryhmiä. BalettiPaletti on tarkoitettu ainoastaan baletti- ja karakteritanssinumeroille. Katselmukseen mukaan valituille esiintyjäryhmille ilmoitetaan valinnasta viikolla 12.

Itse tapahtumaa edeltävistä näyttämöharjoituksista tiedotetaan erikseen.

Lisätiedot sähköpostitse  stoppry@gmail.com

Kategoriat:

SIJAINTIMME

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölöntorin lähellä.

Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

SOITA MEILLE

Tavoitat meidät ja toiminnanjohtajamme arkisin tästä numerosta.

+358 (0)400 813311

LÄHETÄ VIESTI

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, vastaamme viesteihin nopeasti.

toimisto@stopp.fi