Nyt kerätään ehdotuksia vuoden tanssikasvattajan sekä tanssikasvatus elämäntyönä -palkinnon saajiksi!

STOPP ry jakaa elämäntyöpalkinnon pitkän elämäntyön tehneelle tanssikasvattajalle. Palkinnon saajalla on laaja kokemus tanssinopetuksesta ja pedagogisesta kehittämisestä. Hän on vaikuttanut merkittävästi toiminta-alueensa tanssielämään ja hänen työllään on ollut työllistävä ja positiivinen vaikutus tanssin asemaan alueellisesti tai valtakunnallisesti. Palkinnon saaja on ollut näkyvä tanssitaiteen kehittäjä omalla paikkakunnallaan tai valtakunnallisesti ja hän on toiminut alan johtotehtävissä.

Tanssikasvattaja–palkinto jaetaan vuosittain ansioituneelle tanssikasvattajalle. Palkinto voidaan myöntää minkä tahansa tanssilajin edustajalle ikään katsomatta. Palkinnon tavoitteena on kannustaa saajaansa jatkamaan tanssikasvatuksen eteen tekemäänsä työtä sekä kehittämään omaa pedagogista lähestymistapaansa edelleen. Palkinnon saaja on voinut tehdä valtakunnallisesti tai paikallisesti merkittävää työtä tanssikasvatuksen eteen tai kehittänyt jonkin tanssilajin pedagogiikkaa uudesta näkökulmasta tai tuonut tanssilajin opetukseen jonkin uudenlaisen lähestymistavan.

Ehdota tanssikasvatus elämäntyönä sekä vuoden tanssikasvattaja -palkintojen saajia! Toimita 22.9. mennessä kirjallinen perustelu osoitteeseen toimisto@stopp.fi ja kerro, miksi juuri sinun ehdokkaasi ansaitsisi palkinnon. Voit halutessasi myös ehdottaa useampia palkinnonsaajia. Liiton hallitus tekee päätökset palkinnon saajista syyskuun lopun kokouksessaan. Palkinnot jaetaan NykytanssiPaletin yhteydessä lauantaina 19.11.2022.

Tutustu lisää liiton jakamiin palkintoihin täällä.

Kategoriat:

SIJAINTIMME

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölöntorin lähellä.

Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

SOITA MEILLE

Tavoitat meidät ja toiminnanjohtajamme arkisin tästä numerosta.

+358 (0)400 813311

LÄHETÄ VIESTI

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, vastaamme viesteihin nopeasti.

toimisto@stopp.fi