STOPP ry:n toiminnanjohtaja valittu

STOPP ry:n toiminnanjohtajana jatkaa 1.8.2017 alkaen FM Hannele Niiranen, joka on hoitanut tehtävää vt:nä viime kevään ajan.

Hannele Niiranen on toiminut tanssitaiteen alalla vuodesta 1980 alkaen. Hän on ollut mukana perustamassa Tanssiteatteri Hurjaruuthia, jossa toimi tanssijana 15 vuoden ajan. Aktiiviuransa jälkeen hän suoritti Teatterikorkeakoulussa pedagogiset opinnot työskennellen erityisesti tanssi-ilmaisun opettajana tanssin ja teatterin ammattioppilaitoksissa, aikuiskoulutuskeskuksissa sekä muissa oppilaitoksissa.

Suomen kansallisoopperan ja –baletin balettioppilaitoksen rehtorina Hannele Niiranen toimi 2003-2014/2016. Hän on työskennellyt myös tapahtumatuottajana, järjestöaktiivina sekä kirjoittanut tanssista ja teatterista alan julkaisuihin.

“STOPP ry:ssä toimin tanssioppilaitosten edun ja tunnettuuden hyväksi, edistän oppilaitosten välistä yhteistyötä sekä toimin aloitteellisesti taiteen perusopetuksen ja tanssin vaikuttavuuden puolesta. Jäsenkoulujen tukena ja apuna olen aina tarvittaessa, joten olkaa vain reippaasti yhteydessä toimistoon! Puhelimitse minut tavoittaa ma-pe virka-aikana, ja sähköpostiin pyrin vastaamaan mahdollisimman pian.”

Kategoriat:

SIJAINTIMME

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölöntorin lähellä.

Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

SOITA MEILLE

Tavoitat meidät ja toiminnanjohtajamme arkisin tästä numerosta.

+358 (0)400 813311

LÄHETÄ VIESTI

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, vastaamme viesteihin nopeasti.

toimisto@stopp.fi