Onnittelut liiton palkintojen saajille!

Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n vuotuiset palkinnot ansioituneille tanssikasvattajille jaettiin liiton näytöksen yhteydessä lauantaina 7.10.2023 Pyynikkisalissa Tampereella. Liitto on jakanut palkintoja vuodesta 2005.

Tanssikasvatuksen elämäntyöpalkinnot annettiin espoolaiselle Heli Aallolle, helsinkiläiselle Vivianne Budsko-Lommille ja heinolalaiselle Tuulikki Pohjolalle.  Osoituksena ja kiitoksena ansiokkaasta työstä suomalaisen tanssikasvatuksen kentällä kaikille palkituille myönnettiin Suomen teatterijärjestöjen keskusliiton kultaiset ansiomitalit.

Heli Aalto on työskennellyt pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti tanssikasvatuksen alalla jo vuosikymmeniä. Balettikoulu Heli Aalto ehti toimia lähes 40 vuotta, jonka jälkeen Heli Aalto jatkoi opetustyötään espoolaisessa Musiikki- ja tanssikoulu Estradassa. Heli Aallon loputon innostus tanssiin ja sitoutuminen lasten ja nuorten opettamiseen ovat kohdanneet vuosien aikana kymmeniä ja satoja lapsia ja nuoria. Helin opetuksessa oppilaat saavat baletin teknisen ja tanssillisen oppimisen lisäksi kasvaa vastuullisiksi, harjoittelun ja pitkäjänteisen sitoutumisen merkityksen ymmärtäviksi nuoriksi ja aikuisiksi.

Vivianne Budsko-Lommi on pitkän linjan tanssipedagogi, taiteilija ja taidekasvattaja. Hänen monipuolinen uransa, tietonsa ja taitonsa tanssitaiteen eri osa-alueilta on johtanut persoonalliseen, jokaisen oppilaan yksilöllisyyden huomioon ottavaan opetustapaan, jonka keskiössä ovat taide ja yksilön kasvu ihmisenä yhteisöllisessä, kannustavassa ja kodikkaassa ilmapiirissä. Viviannella on erityinen taito huomioida jokaisen yksilön tarpeet, mutta samalla kuitenkin älykkäästi rohkaista ja kannustaa jokaista löytämään itsestään uusia puolia ja oppimaan uutta. Vivianne Budsko-Lommi on ansiokkaasti jatkanut äitinsä perustamaa Tamara Rasmussen Opistoa, joka täyttää tänä vuonna jo 60 vuotta. Viviannesta on sanottu, että hän on Tamara Rasmussen Opiston rehtori, koulun henki ja sielu.

Tuulikki Pohjola on työskennellyt tanssinopettajana eri puolilla Suomea ja vuosikymmenten ajan sekä suurilla että pienemmillä paikkakunnilla. Eläkkeelle Tuulikki Pohjola jää lokakuussa 2023 Lahden alueella Wellamo-opiston tanssinopettajan toimesta. Aktiivisen työskentelyn lisäksi hän on myös kouluttautunut monipuolisesti tanssinopettajan alalla koko työuransa ajan. Tuulikki Pohjolan pedagoginen taito, kunnianhimo, avoin suhtautuminen ihmisiin ja erinomaiset sosiaaliset taidot ovat saaneet lukuisat lapset ja nuoret innostumaan tanssista. Hänen monipuolisuutensa sekä rakkautensa tanssia, työtä ja oppilaita kohtaan näkyvät kaikessa hänen työskentelyssään.

 

Tutustu lisää liiton palkintoihin: https://stopp.fi/palkinnot/

Kategoriat:

SIJAINTIMME

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Töölöntorin lähellä.

Sandelsinkatu 10 C 40
00260 Helsinki

SOITA MEILLE

Tavoitat meidät ja toiminnanjohtajamme arkisin tästä numerosta.

+358 (0)400 813311

LÄHETÄ VIESTI

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, vastaamme viesteihin nopeasti.

toimisto@stopp.fi