KALENTERI

Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kalenteri. Ilmoita tapahtumasi meille sähköpostilla toimisto@stopp.fi.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä kesän ohjelmaehdotuksien deadline

1.03.2017

TULE MUKAAN TEKEMÄÄN NÄKYVÄKSI SATEENKAAREVAA KULTTUURIA

Ihmisoikeusjärjestö Setan ja Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoima Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hanke tuo queer-näkökulman näkyväksi osaksi itsenäisen Suomen historiaa. Hankkeen tavoitteena on tehdä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen historiaa näkyväksi osana itsenäisen Suomen historiaa, kerätä uutta tietoa vähemmistöjen elämästä sekä tuoda esiin ajankohtaista, queer-näkökulmista toteutettua taidetta ja kulttuuria.

Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hanke toteutetaan yhteistyössä useiden taide- ja kulttuurilaitosten kanssa. Hankkeen tapahtumasivu avattiin syyskuussa yhteistyössä Kansallisgallerian, yhden pääyhteistyökumppanimme kanssa.

Osallistu!

Hanke haastaa taide- ja kulttuuritoimijoita ympäri Suomen nostamaan toiminnassaan esiin LHBTIQ*-sisältöjä osana juhlavuoden ohjelmaa. Yllämainittujen sisältöjen kautta taide- jakulttuuritoimijat tavoittavat uusia yleisöjä, ja ovat mukana rakentamassa yhdenvertaista ja moninaista Suomea, jossa kaikkien historia ja kokemukset ovat yhtä arvokkaita. Otamme vastaan ehdotuksia vuoden 2017 tapahtumista jo nyt!

Tapahtumasivustolle kerätään tapahtumia, jotka järjestetään viimeistään 31.12.2017. Deadlinet ohjelmaehdotuksille ovat:

  • ·  kesällä 2017 tapahtuvan ohjelman DL on 1.3.2017
  • ·  syksyllä 2017 tapahtuvan ohjelman DL on 31.5.2017         Ohjelmaehdotuksia voi lähettää hankkeelle verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. http://suomi100-sateenkaarenvareissa.fi/tapahtumat/Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -sivustolla tietoa ja tapahtumia

    Hankkeen sivustolla tiedotetaan taide- ja kulttuuritoimijoiden LHBTIQ-aiheisista tapahtumista ja sisällöistä Suomi 100 -vuoden teemoihin liittyen. Hankkeen verkkosivuilla tarjotaan taide- ja kulttuuritoimijoille runsaasti työkaluja sateenkaarinäkökulmien tuomiseen esille omassa ohjelmistossa sekä LHBTIQ-yleisöjen huomioimiseen. Työkalut-sivu

STOPP ry JÄSENTIEDOTE 6.12.2016 8

Lisätietoa Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä –hankkeesta: http://suomi100-sateenkaarenvareissa.fi

projektipäällikkö Rita Paqvalén rita.paqvalen@cultureforall.fi, puh. 040 6743528

 

*Lesbot, homot, bit, transihmiset, intersukupuoliset ja queerit.

Tiedot

Päivämäärä:
1.03.2017
Kotisivu:
http://suomi100-sateenkaarenvareissa.fi/tapahtumat/

Järjestäjä

Kulttuuria Kaikille
Puhelin
040 6743528
Sähköposti
rita.paqvalen@cultureforall.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Kirjoita kommentti